Blogpagina Body & Soap

Insert WordPress Content

Waarom een blogpagina?

Het mooie van deze pagina is dat ik mijn klanten kan laten zien welke producten ik heb. Daarnaast kan ik alle benodigde informatie van mijn producten kwijt in mijn blogs, het gebruik ervan en de voordelen van mijn producten.

Hallo, mijn naam is Désirée Hoppezak-Blommaert.
Eigenaresse van Body & Soap. Ik heb al ruim 13 jaar ervaring in ondernemen en doe dit met heel veel liefde en passie. Ik vind het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk informatie te bundelen over de producten die ik verkoop.
Zo krijgen mijn klanten een beter beeld, voordat ze mijn producten kopen.

Waarom zou je bijvoorbeeld bij mij badzout bestellen in plaats van bij een drogisterij? Omdat je bij Body & Soap zakken badzout kan kopen van 1 of 2 kilo en omdat je kan kiezen uit 15 verschillende kleuren en 28 verschillende geuren, zelfs Babygeur of bijvoorbeeld Rush (Gucci). Wil je een ander kleurtje dan is dat ook geen probleem? Ga hierin alleen niet te donker zitten, want het blijven kleurstoffen en dat vraagt meer aandacht na het badderen.

…en dan nog iets:

Body & Soap is opgericht in 2007, dus vond ik het ook wel tijd om hier een soort boekwerk over te schrijven. Door blogs te schrijven over (zoveel) mogelijk producten ben je eigenlijk bezig met een boek schrijven. Je wilt graag je enthousiasme over je producten delen met iedereen.

Plasticvrije producten – een beter milieu begint bij jezelf
A Plastic Ocean Weg met al die plastic flessen. Stap over op milieuvriendelijke bars Word je ook zo treurig van[...]
Plezier & Passie RTL4 – 15 & 16 augustus 2020
12 juni 2020 belde Marleen van Sense 4 Media mij op met de vraag of ik leuk zou vinden om[...]
75 Geuren badzout & badkaviaar
Body & Soap heeft maar liefst 75 verschillende geuren badzout. Voor iedere gelegenheid een geur badzout of de favoriete geur[...]
Alles voor Valentijn
Ultiem ontspannen met Valentijn Valentijnsdag, you hate it or you love it! We love it! Wat is er nou leuker[...]
Kerst; tips voor de leukste en meest ontspannende cadeaus
Het is bijna weer tijd voor the most wonderful time of the year 'Kerst'. De korte broeken, tops en bikini’s[...]
Bedankjes; de leukste voor iedere bijzondere gelegenheid
Tijdens ons leven maken we vaak een aantal speciale en leuke gebeurtenissen mee. We worden verliefd, we gaan trouwen, er[...]
>