Blogpagina Body & Soap

Insert WordPress Content

Waarom een blogpagina?

Het mooie van deze pagina is dat ik mijn klanten kan laten zien welke producten ik heb. Daarnaast kan ik alle benodigde informatie van mijn producten kwijt in mijn blogs, het gebruik ervan en de voordelen van mijn producten.

Hallo, mijn naam is Désirée Hoppezak-Blommaert.
Eigenaresse van Body & Soap. Ik heb al ruim 12 jaar ervaring in ondernemen en doe dit met heel veel liefde en passie. Ik vind het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk informatie te bundelen over de producten die ik verkoop.
Zo krijgen mijn klanten een beter beeld, voordat ze mijn producten kopen.

Waarom zou je bijvoorbeeld bij mij badzout bestellen in plaats van bij een drogisterij? Omdat je bij Body & Soap zakken badzout kan kopen van 1 of 2 kilo en omdat je kan kiezen uit 13 verschillende kleuren en 20 verschillende geuren, zelfs Babygeur of bijvoorbeeld Rush (Gucci). Wil je een ander kleurtje dan is dat ook geen probleem? Ga hierin alleen niet te donker zitten, want het blijven kleurstoffen en dat vraagt meer aandacht na het badderen.

…en dan nog iets:

Body & Soap is opgericht in 2007, dus vond ik het ook wel tijd om hier een soort boekwerk over te schrijven. Door blogs te schrijven over (zoveel) mogelijk producten ben je eigenlijk bezig met een boek schrijven. Je wilt graag je enthousiasme over je producten delen met iedereen.

Tips voor de leukste en meest ontspannende kerstcadeaus
Het is bijna weer tijd voor the most wonderful time of the year. De korte broeken, tops en bikini’s hebben[...]
De leukste bedankjes voor iedere bijzondere gelegenheid
Tijdens ons leven maken we vaak een aantal speciale en leuke gebeurtenissen mee. We worden verliefd, we gaan trouwen, er[...]
Magnesium; het wondermineraal
Magnesium natuurlijk via de huid... Magnesium is niet iets waar je zo snel aan denkt als je denkt aan gezond[...]
Cadeautips geen keuzestress
Cadeau algemeen Op zoek naar het perfecte cadeau? Van slimme gadgets en sleutelhangers tot een kerst- of verjaardagspresentje. Haal het[...]
Doucheproducten voor een mooie en stralende huid
Het vertrouwde stukje zeep.. Een stukje zeep, voor de jonge generatie zal dit vaker gezien worden als onbekend terrein of[...]
Badparels voor een heerlijk ontspannen bad!
Tover je badkamer om tot een spa en geniet van een heerlijk geurend bad. Wie weet ken jij ze nog[...]