18 januari 2020

Alles voor Valentijn

Ultiem ontspannen met Valentijn

Valentijnsdag, you hate it or you love it! We love it! Wat is er nou leuker dan je grote liefde te verwennen met Valentijn met een prachtig cadeau?

Natuurlijk is het commercieel, natuurlijk is het geen échte verrassing meer als je op 14 februari je partner een cadeau geeft. Maar daar gaat het niet om! Wij hebben het perfecte Valentijnscadeau.

Het is prachtig om een extra dag in het jaar stil te staan bij de liefde die jij voor je partner voelt. Een extra dag om eens een cadeautje te geven om je liefde te tonen. In het dagelijks leven hebben we het druk, iedere dag weer. Het hooghouden van alle ballen is best pittig. Je hebt je werk, je kinderen, je huishouden en je partner. Soms vergeet je zelfs dat je partner ook wel wat aandacht verdient. Om over echte tijd voor jezelf maar helemaal niet te spreken. Hoeveel blijk van je liefde toon je wel niet door je partner te verwennen met een heerlijk cadeau van Body & Soap. Eigenlijk toon je hiermee dat je partner het verdient om af en toe eens wat tijd voor zichzelf te nemen. Je laat zien hoeveel van je liefde houdt en hoezeer je het waardeert dat ze probeert altijd alle ballen hoog te houden en zichzelf vaak compleet wegcijfert.

Hoe bijzonder is het dat jij je vrouw op de dag van de liefde kunt verwennen met af en toe een moment voor haarzelf. Even helemaal ontspannen en haar batterij weer opladen. Iets waar elk vrouw (stiekem) van droomt. Verras haar op Valentijnsdag met één van onze producten.

Badproducten

Vind jij het lastig om te kiezen tussen alle mooie en fijne producten die wij qua badproducten verkopen? Wil jij je partner verrassen met een compleet pakket? Ga dan voor een lekker badpakket. Wij hebben de leukste badpakket voor je samengesteld. Perfect op elkaar afgestemd zodat je grote liefde compleet kan ontspannen.

Houd jouw partner naast van jou, ook erg van in bad gaan? Ga dan eens voor een leuke badbruiser. Van bruisballen, bombs, bathcakes, tabletten en truffels, we hebben een uitgebreid assortiment.

Naast de klassieke bruisballen hebben we ook ‘thema’ bombs. In de vorm van een hartje, of met een kikker, je kunt het zo gek niet bedenken. Elke badbruiser heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Er zit zeker iets voor je partner bij. Hoe leuk is het als je haar kunt verrassen met een badbruiser die perfect bij haar persoonlijke voorkeuren past. Hiermee geef je aan dat je niet zomaar een cadeautje geeft op Valentijnsdag, maar echt op zoek bent gegaan naar iets wat bij haar past.

Van een cupcake tot een bruisbal vol glitters, hartjes of bloemblaadjes. Oneindig veel mogelijkheden voor een moment van ontspanning.

We hebben verschillende soorten badgel in ons assortiment. Kies jij voor een heerlijke lavendel geur die bijdraagt aan een ontspannen gevoel in bad? Of een prachtige parelmoerige badgel? Of die speciaal voor Valentijn.

Ook kun je bij ons terecht voor badkaviaar. Het bevat geen viseitjes of andere dierlijke stoffen. Het kan vergeleken worden met luxe badzout. Fijne korreltjes voor in bad.

Ook badparels zijn perfecte cadeautjes voor Valentijn. Combineer ze met een beetje badzout en je hebt een leuke toevoeging aan een romantische avond.

Body

Uniek in ons assortiment is magnesiumolie. Magnesium is naast zuurstof en water de derde levensbehoefte van een lichaam. Idealiter halen we onze dagelijkse behoefte qua magnesium uit onze voeding. In werkelijkheid hebben steeds meer mensen een tekort aan magnesium. Vaak wordt magnesium aangevuld door middel van supplementen. In het maagdarmkanaal gaat hier echter veel van verloren. Het is veel beter om magnesium te laten opnemen via de huid. Lees alles over magnesium in onze blog ‘Magnesium; het wondermineraal’.

Onze magnesiumolie zorgt voor meer energie, minder stress en een betere nachtrust. Wie wil dat nou niet voor zijn partner? Wanneer jij haar verwent met een flesje magnesiumolie verwen je haar eigenlijk met spieren die meer ontspannen zijn, soepele gewrichten en meer energie. Wanneer ze eenmaal aan deze heerlijke olie is gewend wil ze nooit meer zonder. Dé cadeautip Valentijn.

Geurkaarsen

Geniet je partner ook zo van een heerlijke geurkaars? Gun haar het moment van genieten en ontspanning en geef haar een Bomb Cosmetics geurkaars cadeau. We hebben leuke geurkaarsen in blik, maar ook geurkaarsen die naar ijsjes ruiken of die eruitzien als cup cakes.

Huidverzorging

Kan je liefde genieten van heerlijke verzorgingsproducten voor de huid? Dan ben je bij Body & Soap aan het goede adres. We hebben heerlijke body lotions– en butters. Haar huid zal een flinke stoot energie krijgen en ze zal zich herboren voelen. Lees meer over huidverzorging in onze blog over dit onderwerp.

Wil jij het deze Valentijn echt goed aanpakken? Wat dacht je van een massageolie? Je verwent haar dan niet alleen met een heerlijk verzorgingsproduct, maar zorgt er eigenhandig voor dat je partner compleet ontspant. Love is in the air!

Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment aan gezicht verzorgingsproducten. Jij kent je partner als best, en weet waar zij van geniet en kan waarderen. Dat is onze échte cadeautip Valentijn. Denk vanuit je partner, weet wat zij wil en zij heeft een ontspanning Valentijn.

Échte Valentijn cadeaus

Wil jij, naast een persoonlijk passend cadeau, je liefde nog een beetje extra tonen? Het echt even in de ‘Valentijn sfeer’ brengen? Daar hebben wij speciale cadeautjes voor. Wat dacht je van een prachtige mokkenset, vol liefdeshartjes. Ook hebben wij leuke kaartjes, met daarin een badbruiser verwerkt, helemaal in liefdessferen. Schrijf hierin je ultieme liefdesboodschap aan je partner. Zo heeft zij, en een heerlijke badbruiser, en kun jij haar weer even laten weten waarom je zoveel van haar houdt en het waardeert wat ze allemaal doet.

Wil jij romantisch samen in bad? Speciaal voor een romantische Valentijn avond hebben wij het badpakket ‘champagne’. Een badpakket dat extra goed gevuld is en de basis is voor een romantische avond. Het is een wijnkoeler gevuld met bad/douchegel, badzout, badparels, bruisballen, scrubhandschoen, massagespons, scrubzout, bodybutter en handcreme. Laat de liefde weer een avond vieren! Gun elkaar een moment van genieten en totale ontspanning Valentijn!

Of je nou zelf allerlei cadeautjes voor Valentijn bij elkaar zoekt, of voor een door ons samengesteld pakket gaat, het perfecte Valentijns cadeau ben je natuurlijk zelf.

Een prachtig, liefdevol, persoonlijk uitgekozen cadeau voor jou grote liefde vind je bij ons. Laat haar zien waarom je van haar houdt. Dat je haar waardeert. Gun haar het moment van ontspanning, het moment van tijd voor zichzelf. Valentijnsdag wordt dit jaar perfect met het perfecte cadeau.

Geniet weer eens extra van de liefde die je voor elkaar voelt, want liefde is de basis! Een ontspannen, uitgerust en liefdevol leven kun je samen met elkaar beleven! Bij Body & Soap willen we hier graag een klein steentje aan bijdragen.

>